Followers

Thursday, December 7, 2017

Projek Maging (sis repeat)

Sebelumni zaty penah post pasal "projek maging" so kali nie kami repeat lagi sekali pahamlah sendiri kalau repeat means sedap ! 
Korang wajib cuba dish diaorangni sambil support bisnes melayu

Lamb ribs  

Terlalu besar boleh makan 2org dan 1org kalau perut korang memang tahap ulat kruk kruk kruk 100%
Sebab isi dia banyak sangad kekonon nk yang size mcm aritu tp banyak meat dia da habis stok.
Harga : RM125


Ribs lembu

Mencuba itu pasti rasa dia tak kurang dengan mr.kambing jugak sedap dan tak sakit kepala mcm makan kambing dan muak tu yang tak lalu nak habiskan 
Harga : RM45


Chicken grill
Pada mulanya orderkan untuk harith rizqie sebab dia xboleh makan daging mungkin sebab rasa daging nie fresh lagi tu dia loya so decide cken grill nie. Puas hati sgad sebab dapat 2tau bkn 1je ayamnye.
Wajib cuba sebab skrgni memang da pupus nak jumpa ayam grill mcm ni.
Harga : RM25


Spaghetti carbonara
Rasa memang awum sampai satu pinggan ni zaty bedal. Husben yang order sebab i xboleh lagi makan seafood atas dasar dalam hari lagi wahh (dalam pntang pon makan mewah)
Dagingkan bkn ada apa hihi
Harga : RM25

SIS BUKAN BANGSAWAN 
TAPI KALAU ITU DOANYA ALHAMDULILLAH SYUKUR !
DAN BUKAN ACAH2 BANGSAWAN BOLEH MAKAN KAT PROJEK MAGING 
SIS CUMA NAK RASA DAN SUKA MENCUBA 
"aishhh biasalah orang"

OH LUPA NAK BAGITAHU
mana tahu projek maging ada review kat sini
Apa kata harga untuk air tu kurangkan sikit sebaB terlalu mahal sampai RM7.00 utk 1botol ice lemon tea BOTOL LIPTON KECIK
tak kisah nak charge mahal kalau air tu u buat sesedap betul ni cuma instan je kot tak patut lah ! 

Pecah perut nak habiskan semuani dengan husben berdua.